Öğrencilerden Minik Dostlarına Jest

Basında Biz

4 Ekim Hayvanlar Günü’nde Elit Gençler Koleji, bir etkinlik tertipledi. Öğrenciler, evlerinde yetiştirdikleri hayvanları okula getirdi. Burada hayvan haklarına dikkat çekildi. Programa Türk Tiyatrosunun duayen ismi Ulvi Alacakaptan da iştirak etti.

4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü dolayısıyla Bahçelievler’de faaliyet gösteren Elit Gençler Koleji bir etkinlik düzenledi. Programa ilkokul ve ortaokul öğrencileri evlerinde besledikleri hayvanlarıyla geldi. Yedikule Hayvan Barınağı gönüllüleri Türk tiyatrosunun duayen ismi Ulvi Alacakaptan ve Funda Cansever de etkinliğe renk kattı. Elif Gençler Koleji Kurucusu H.Ersin Özkan programı yakından takip etti. Çocuklar evlerinde besledikleri hayvanlarını İngilizce olarak jüriye anlattı. İngilizce öğretmenlerinden oluşan jüri, dereceleri belirledi. Buna göre, ilkokulda Roubita Palvaneh ve ortaokulda ise Elif Sena Uçkun birinciliği elde etti. Öte yandan öğrenciler, Yedikule Hayvan Barınağına katkı amaçlı stantlardan alışveriş yaptı.

“HAYVANLAR BİZİM SESSİZ DOSTLARIMIZDIR”

Elit Gençler Gelişim Koordinatörü Ali Toplu da bir konuşma yaparak çocuklara hayvan sevgisinin öneminden bahsetti. Toplu, hayvanların sadece yılda bir kez değil, her gün hatırlanması gerektiğinin altını çizerek, “Hayvanlar bizim sessiz dostlarımızdır. Çocuklarımızın gelişiminde çok önemli rol oynarlar. Kolej olarak amacımız hayvan haklarına saygılı bireyler yetiştirmektir. 4 Ekim Günü’nü ve bu programa emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Kaynak: http://www.bahcelievlerexpress.com/ogrencilerden-minik-dostlarina-jest.html