CAMBRIDGE Sertifika Töreni

Elitte Bu hafta

Her yıl olduğu gibi bu yıl da özel akademik başarılarımızı gurur duyarak güzel bir törenle kutladık.  Elit Gençler Koleji İngilizce Zümresi tarafından bir yıldır uluslararası sınavlara çalıştırılan öğrenciler nihayet başarı belgelerini aldılar. Bu sınavda başarılı olan öğrencilerimizin bir üst seviye sınava girmelerini sağlamak ve diğer öğrencilerimizin sınava katılımını teşvik etmek için, gösterişli bir tören düzenledik. Uluslararası sınavlar konusunda uzman Sayın Dilek Şatana öğrencilerimize sunum yaptı. Sınava daha önce en üst seviyeden katılan öğrencimiz Murat Yontar, öğrencilerimize ‘’Başarıya Giden Yol’’ adlı motivasyon konuşmasını yaptı.

Elit Gençler Koleji aynı zamanda sınav merkezliği yaparak başka okullardan gelen öğrencileri de bu sene konuk edecektir. Her sene başarısını artıran okulumuz ve öğrencileri şimdiden heyecanla önümüzdeki sınavları bekliyorlar.