Bir Destekte Elit Gençler Koleji Öğrencilerinden

İstanbul Vodafone Arena Stadı yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu, sekizi sivil olmak üzere 44 kişi hayatını kaybetti. Bu saldırıların ardından ülke tek yürek oldu ve sivil vatandaşlar “polisimin yanındayım’’ destekleri verdi.
Çığ gibi büyüyen destek çağrılarına Özel Elit Gençler Koleji öğrencileri de sessiz kalmadı. Lise Müdür Yardımcısı Aytek Çöltekin öncülüğü Bahçelievler Polis Merkezini ziyaret eden öğrenciler, polis abileri ve ablalarına karanfil hediye ederek başsağlığı diledi. Polis Merkezi Amirine çiçek veren ve kısa bir açıklama yapan Lise Müdür Yardımcısı Çöltekin, “Bizler Elit Gençler Koleji öğretmenleri ve öğrencileri olarak polislerimizin yanında olduğumuzu bildirmek ve taziyelerimizi iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Bu topraklarda gönül rahatlığı ile yaşıyorsak, polis ve askerlerimizin sayesindedir. Allah polisimizi ve askerlerimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.
Elit Gençler Koleji öğrencilerinden İncinur Mutlu’da hain saldırın ardından şehitler anısına yazdığı şiiri okudu.
İşte Mutlu’nun okuduğu şiir:
“Ey benim kan ve gözyaşıyla boğulmuş insanım, vatanım bir kez daha teröre kurban ettiler seni!
Size ölümü layık görenler kanınızla ailenizin gözyaşlarıyla, acılarıyla boğulsun.
Bu mübarek günde bile aileleri yasa boğanlara, cehennem kapıları sonuna kadar açık. Terörü lanetliyoruz!”