Eğitimde Reform Girişimi

Elit Takip Sistemi
Eğitimde Reform Girişimi

EğitimReformu Girişimi tarafından her yıl düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansları'nın (İÖK) on beşincisi bu yıl 7 Nisan 2018tarihinde Sabancı ÜniversitesiTuzla Yerleşkesi'nde gerçekleşecektir.

İÖK, sınıfta, okulda, okul dışında öğrenmeyi ve öğrenme ortamlarını zenginleştirmek için gayret eden öğretmenlere ve eğitimcilere ulaşmayıve bu kişileri meslektaşları ile bir araya getirerek iletişim ve işbirliğitemelinde yeni öğrenmeortamları yaratmayı amaçlıyor.Bahçelievlerilçesi dahilindeki tüm okullardan ve diğer ilçelerin katılımcıları tarafındantoplamda 900 ü aşkın proje gönderildi. Fakat gönderilen projeler arasındasadece 50 proje seçildi.Bu seçilen projelerden bir tanesi de Elitgençler kolejindençıktı.

OkulumuzdagörevliSayın Muzaffer Adak "Çiziyorum, Oynuyorum, Öğreniyorum" adlı çalışmayı sunmak üzere Konferans'a (ERG) tarafından davet edildi..