İngilizce Hızlı Okuma Ve Dudak Okuma Yarışmamız

Elit Takip Sistemi
İngilizce Hızlı Okuma Ve Dudak Okuma Yarışmamız

İşte Yılın ‘EN’leri
Elit Gençler Koleji 2016 yılının En’lerini seçti. Birçok dilde verdiği eğitimle adından söz ettiren Elit Gençler Koleji İngilizce eğitiminde de iddiasını korumaya devam ediyor. Dil eğitiminin temelinde kitap okumanın büyük faydası olduğu bilincini yaymak adına Yabancı Diller Bölümü’nün düzenlemiş olduğu 1.Geleneksel Okuma Yarışmamızın finali bugün yapıldı. 100 öğrenci arasından finale 16 öğrencinin kaldığı ve günün sonunda “Yılın En İyi Okuyanı” ve “Yılın En Hızlı Okuyanı” dallarında birincilerin belirlendiği bu günde öğrencilerimiz heyecan dolu anlar yaşadı. Jüri önünde yarışmacılar 1 dakika içerisinde önlerindeki metni en akıcı, doğru, net ve anlaşılır okuyarak Yabancı Dildeki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdiler. Kupa ve madalyalarla taçlandırılan öğrencilerimiz Okul Kurucumuz Sayın H. Ersin Özkan tarafından ödüllerini aldılar. 2016 yılının birincileri “Most Fluent Reader of 2016” kategorisinde 7A sınıfından Alp Şenel olurken 5A sınıfından Miray Karakeben “Best Reader of 2016” kategorisinde birinciliğe hak kazandı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan Okuma Yarışmamızın 2017 katılımcıları şimdiden merak konusu. Yarışmamızın 2. Turunda öğrencilerimizin heyecanı “Lip Reading-Dudak Okuma” yarışmasıyla daha da arttı. 2 dakika içerisinde en fazla kelime bilen guruba Okuma Kitapları armağan edildi. “Reading is the KEY to learning” sloganıyla başarının sırrının Okumak olduğu vurgusu günün anlam ve önemini belirtti.