Elit Takip Sistemi
Yabancı Dil Eğitimi

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ

ÖĞRENCİLERİMİZİ AVRUPA DİL PORTFOLYO KRİTERLERİNE GÖRE YETİŞTİRİYORUZ.

CAMBRIDGE (ESOL) SINAVLARININ SERTİFİKALARI “ AVRUPA DİL PORTFOLYO” KRİTERLERİNE DENK GELMEKETEDİR.

“ELİT GENÇLER KOLEJİ Cambridge Üniversitesi (ESOL) SINAV merkezidir.”

Okulumuzun pek çok özel ve devlet okul öğrencisine sınavlarda organizasyon ve ev sahipliği yapmaktadır. İngilizce eğitimimizin yanı sıra ESOL sınavlarına hazırlık kursları kendi bünyemizde verilmektedir.

YABANCI DİLLERİN EN İDDİALI OKULUYUZ!

·         Yabancı Dil Programımız dört temel beceri “okuma- dinleme- konuşma ve yazma” üzerine planlanmıştır.

·         Lise’de CLIL (Content Language Integrated Learning) metotlarını kullanmaktayız.

·         Yabancı Dil Eğitimlerimiz Uzman Yabancı ve Türk öğretmenler tarafından verilmektedir.

·         Yabancı Dil Öğrenimi “DİL yaşayarak öğrenilir”  felsefesinden yola çıkarak, İngilizce eğitimimizi yalnızca sınıf içinde yapılan bir eğitimle sınırlı tutmamaktayız.

·         Farklı okullardan gelen öğrencilerimiz için dönem başında uygulanan seviye tespit sınavı sonucuna göre farklı seviyelerde eğitim verilmesi sağlanır. Böylece HER ÖĞRENCİ KENDİ SEVİYESİNDE BAŞLAYARAK İLERLER.

·         Hedefimiz Öğrencilerimizin liseden mezun olduklarında FCE sertifikası alabilmelerini sağlamaktır. ESOL (FCE)sertifikasını alan öğrenciler üniversitelerde hazırlık sınıfı OKUMAZ.