Hakkımızda

Elit Takip Sistemi
Hakkımızda

Elit Gençler Koleji kuruluşundan beri bu yana velilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, çalışanlarımız ve mezunlarımızla bir Elit aile oluşturabildik. Okulumuz mezunları çeşitli branşlar da üniversitenin belli bölümlerinde başarılı akademik kariyerlerine devam etmekte, mezunlarımızın genç iş kadınları - adamları olarak hayata atıldıklarını takip etmek gurur verici.

Elit Gençler Koleji eğitime bakış açısını “yalnız okul başarısı değil, hayat başarısı”dır. Cümlesi ile yolunun hedefini çizmiştir.

Elit Gençler Koleji ulusal temelde ve evrensel ölçütlerde hizmet veren örnek bir kurumdur. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine inanç ve bilinçle bağlı bireyler yetiştirir.

Öğrencilerimizin devam edeceği üst eğitim kurumlarında, seçenekleri meslek ve yaşamda başarılı olabilmeleri için onların ilgi ve yeteneklerini keşfeder, uygun yönlendirme ve rehberlik çalışmalarını yaparak hedefleri gerçekleştirir.

Öğrencilerimizi yeni durumlara hızla uyan, zihinsel, bedensel ve ruhsal gelişimi dengeli, yaşam başarısına odaklı mutlu bireyler yetiştirirsiniz.

Bizi destekleyen, bize güvenen öğrenci velilerimize, mezunlarımıza, bu kuruma kurulduğundan beri emek veren, değer katan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımla

Ersin ÖZKAN