Projeler

Okulumuz ; Bahçelieveler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun desteği ile Eco-Ekiplerimiz ilçemizin park ve bahçelerin de “AŞİYAN” (kuş yuvaları) projesini gerçekleştirmişlerdir.

Sosyal Sorumluluk Projesi ;

Okulumuz çeşitli STK ‘lar ile işbirliği yaparak Uluslar arası çerçevede AB Yenilik Transferi  kapsamında önemli bir Sosyal Sorumluluk Projesinde yer almaktadır.
      Özel Eğitim Bölümü uzman eğitimcileri ve Psikologları ile sürdürülmekte olan bu proje (Early Childhood Intervention)  Erken Çocukluk Döneminde Gelişimi  kapsamakta olup Bizden Sonra Eğitim Vakfı koordinatörlüğünde  Milli Eğitim Bakanlığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi  ortak çalışmalarında data okul çerçevesinde yer almaktadır.