Yabancı Dil Egitimi

YABANCI DİLLERİN EN İDDİALI OKULUYUZ

& Elit Gençler Koleji öğrencilerini (C.E.F.R) Avrupa Dil Öğretim çerçeve planı temel alınarak uluslararası kriterlere ve ihtiyaçlara göre yetiştirmektedir.

& Yabancı dil öğretiminde öğrenci merkezli, Task Based Görev bazlı nitelikli bir dil eğitimi sağlamaktır.

& Tüm sınıf düzeylerimizde yabancı dil eğitimi; Alanında uzman Yabancı ve Türk öğretmenler tarafından verilmektedir.

& Her öğrenci kendi seviyesinden başlayarak ilerler.

& Cambridge ESOL sınavlarına (Dil Portfolyosuna) yönelik yetiştirme kursları öğrencilerimize ücretsiz verilir.

& Hafta sonu yabancı dil ek ders uygulaması yapılmaktadır.

ElitGençler Koleji Öğrencileri;

Okulumuz da 2. Sınıflardan itibaren kendi öğrencilerimize ücretsiz İngilizce dersleri verilmekte olup , verilen  eğitim sadece SKILLS dersleri ile ilgilidir. (Konuşma, Anlama , Yazma , Okuma) . Konuşma dersleri ayrıca Speaking Club dediğimiz ücretsiz kulüp saatlerinde de ayrıca işlenmektedir.

İngilizce dil eğitiminde görülen fayda ve velilerimizin yoğun ilgi ve talebi karşısında okulumuz 2012 eğitim öğretim döneminde Ücretsiz Matematik ve Türkçe derslerini de hizmetlerine katacaktır.

MisafirÖğrencilerimiz;

İNGİLİZCE  ;  Okulumuz haricinde ki diğer Özel Okullardan ve Devlet okullarından gelen öğrencilerimiz ; 96 saat’lik ve 60  saat’lik (dönemsel)  İngilizce dil kurslarımıza katılma imkanına sahiptirler.. Kurslarımıza katılmak isteyen  öğrenciler Seviye tespit sınavı ile kabul edilerek  kur sistemine göre eğitim alırlar.