HER DERS BAŞARISININ TEMELİ :

TÜRKÇE  BİLGİSİ  VE OKUDUĞUNU  ANLAMADIR  !

Bu gerçeğin bilinci ile Elit Gençler Kütüphanesi  2011- 2012 Eğitim ve Öğretim döneminde yeniden düzenlenmiştir.

•    Dünya Klasikleri ,

•    Şiir Antolojileri ,

•    Biyografiler

•    Türk Edebiyatı Klasikleri ,

•    Araştırma Raporları ,

•    Seviyelere göre belirlenmiş özel Okuma Setleri  ,

Yurtiçi ve Yurtdışı kaynaklar ve Bilimsel Dergi Abonelikleri   süreklilik arz eden bir sisteme dönüştürülmüştür.
Kütüphanemiz yaklaşık 3000 kitap kapasitesine sahip olup ,  kaynak zenginliğini her gün arttırmaktadır.

Okumaya verdiğimiz önem ve değeri öğrencilerimize  aktarabilmek amacıyla , Ödüllü Okuma dersleri  Okuma projeleri , Araştırma ödevleri (İlköğretim 2.kademe  ve Lise Öğrencilerimiz için)  , Aile katılımlı kitap okuma ve okutma çalışmaları yapılmaktadır.

Kütüphanemiz aynı zaman da teknolojik donanıma sahip olup , E-Kütüphane  kaynaklarına ulaşım hizmeti  de vermektedir. Kütüphane sorumlumuz sürekli  takip ve denetim çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.