Cambridge Esol Sınavları

Elit Takip Sistemi
Cambridge Esol Sınavları

Cambridge tarafından 2012 yılında Okulumuza verilen şilt

ELİT GENÇLER KOLEJİ  Cambridge Üniversitesi (ESOL) Sınav merkezidir.

British Side ile ortak çalışan okulumuz pek çok özel ve devlet okulu öğrencisine sınavlarda organizasyon ve ev sahipliği yapmaktadır.

Elit Gençler Koleji olarak İngilizce Dil eğitimimiz de ; CEFR- Common European Framework of Reference for Language ( Avrupa Dilleri Öğretimi Ortak Çerçeve Programı)  Avrupa Konseyi kararı ile yabancı dil öğretimine standart ölçütler kazandırmayı amaçlayan bu uygulama okulumuz sisteminde temel alınmıştır.

Öğrencilerimiz; İngilizce düzeylerini uluslar arası geçerliliğe sahip Cambridge Üniversitesi’nin ESOL sınavlarına katılarak sertifikalarını alıp, seviyelerini yükseltmektedir.İngilizce eğitimimizin yanı sıra ESOL sınavlarına hazırlık kursları  kendi öğrencilerimize ücretsiz  verilmektedir. ESOL (FCE) sertifikasını alan öğrenciler üniversitelerde hazırlık sınıfına gerek duymaz , yurtdışında okuyabilir , pek çok büyük firmada tercih edilirler.  (www.britishside.com)

STARTERS , MOVERS, FLYERS

7–12 yaş grubu cocuklarına göre duzenlenen testlerde uc seviye vardır. Starters, Movers ve Flyers. Testler cocukların İngilizcede ilerlemelerini destekleyecek şekilde tasarlanmıştır. Starters seviyesinde en cok kullanılan kelimelerle temel cumleleri oğrenerek başlarlar, Movers ve Flyers seviyelerinde tutarlı bir şekilde ilerleyerek daha kapsamlı ve guclukleri aşabildikleri İngilizce seviyesine ulaşmış olurlar.

KET, PET, FCE

Daha ileri basamakları kapsayan bu sınavlar ciddi ve profesyonel bir çalışma gerektirmektedir.İngilizce seviyesinin bu etabında çok az sayıda özel okul öğrenci yetiştirmektedir.Bunlar Key English Test (KET), Preliminary English Test (PET) ve First Certificate in English (FCE) seviyeleridir.

Öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.