Elit Takip Sistemi
Rehberlik Bölümü

ROTASINI BİLMEYEN KAPTAN İÇİN HİÇ BİR RÜZGARIN ÖNEMİ YOKTUR.

Eğitimde rehberlik son derece önemli ve tecrübe isteyen bir iştir.

Aileler çocuklarının geleceği için en iyisini yapmaya gayret ederken aslında endişe ve merak içindedirler.

Lise döneminde ise bu endişe ve kafalarında ki soru işaretleri daha da çoğalır.

Öğrenciler ilköğretim çağında daha çok ailelerinin yönlendirmesi ve kontrolündedir. Ancak iş Liseye gelince durum değişir, genç artık psikolojik olarak da hem kendini keşfetmeye hem de geleceği üzerinde söz sahibi olmak ister.

Bu dönemlerde yaşanan sıkıntılar ve gerginlikler, analitik bir gözlem tecrübesine sahip bir uzman tarafından kolaylıkla çözülebilir.

İşte bu noktada Elit Gençler Koleji  Eğitim rehberleri  , sınıf rehber öğretmenleri ile  koordineli çalışarak öğrencinin ve ailenin  her türlü rehberlik gereksinimleri maksimum seviyede karşılamaktadır.

Pozitif Koçluk dediğimiz sistemimizde kişinin bugün nerede olduğuna ,yarın ne yapmak ve nerede olmak istediğine dair kişisel farkındalığı arttırarak bir yol haritası belirler.

Uzman psikolog ve PDR (Psikolojik Danışman ve Rehberlik)’lerimizin çalışmaları :

Bireysel Görüşmeler

Akademik başarı ve öğrenmeye ilişkin sorunlar
Sosyal uyum sorunları
Sınav kaygısıyla baş etme