SBS Özel
Özel Teog Çış

LGS, OGES, OGS, SBS, TEOG
ADI NE OLURSA OLSUN “ORTA ÖĞRETİME (LİSE) GEÇİŞ SINAVLARI”
SON DERECE İDDİALIYIZ

2013-2014 Eğitim Öğretim Dönemi itibari ile geliştirdiğimiz,

•Ödev Takip,
•Ölçme Değerlendirme ve
•Rehberlik hizmetlerimiz neticesinde oluşturduğumuz öğrenci bazlı başarı grafikleriniz velilerimizin bilgilerine sunuyoruz.

Elit Gençler Koleji olarak, Dershanelerin kaldırılması ile değişmekte olan ülkemizin eğitim sistemine hazırlıklarımız 2012 yılında başlamış ve alt yapısı hazırlanmış olup bu dönemde tam performans uygulamaya konmuştur.

Bu öğretim yılında uyguladığımız 8.ve9. saat derslerini Konu Pekiştirme Grupları ve Soru Çözümü Grupları şeklinde düzenledik.
Yaptığımız Deneme Sınavları sonuçlarına göre, öğrencilerimiz düzeylerine göre ihtiyacı olan gruba katılabilmektedir.

Hedefimiz, Sistemin getirdiği ya da getireceği her türlü değişikliğin eğitim anlamında öğrencilerimizi olumsuz etkilemesine izin vermemektir.

Özellikle 8.sınıf öğrencilerimiz için değişen “Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavları” na geliştirdiğimiz Takip-Kontrol Sistemi ile Konu Pekiştirme Çalışmaları, Özel Yoğunlaştırılmış Ders Programları, Soru Çözüm etütleri hazırladık.

Bizim açımızdan en önemli konu 8.sınıfa gelindiğinde artacak tempoya öğrencinin psikolojisinin hazır olması (bozulmaması) ve patlama noktasına getirmeden istikrarın korunmasıdır.

ELİT GENÇLER KOLEJİ SINAVLARA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

•Konu Anlatımı Sınıflarımız,
•Soru Çözümü Sınıflarımız,
•Pekiştirme Testleri,
•Değerlendirme Testleri,
•Farklı Yayınevlerinden farklı Deneme Sınavları,
•A+ DENEMELER
•Rehberlik ve Aile Akademisi
•7+2 sistemi ile ek dersler
•Branş öğretmenlerimizce hazırlanan TEK derslik sayısız denemeler,
•Ücretsiz hafta sonu kurslarımız.

Dershane çalışmalarını da karşılamak üzere kurduğumuz eğitim sistemimiz, deneyimli, genç, iddialı öğretmenlerimiz tarafından yürütülmektedir.
İnanıyoruz ki Azim ve İnançla çıktığımız bu yolda;

•İyi Takip,
•İyi Değerlendirme,
•İyi Tanıma,
•İyi Rehberlik,
•İyi Bilgilendirme ve en önemlisi gönderilen raporlar ışığında
•Bilinçli Aile Desteği ile hepimiz emeklerimizin karşılığını çocuklarınızın başarısı ile ödüllendiriyoruz.