ESKİ SORULARA ARTIK YENİ CEVAPLAR VERMEK LAZIM

Her sene olduğu gibi bu sene de alanında söz sahibi uzmanları ağırlayan okulumuz, geçtiğimiz günlerde Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ı değerli velilerimizle buluşturdu. “Yeni Neslin Sorunlarla Baş Etme Yöntemleri ” üzerine konuşan Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a velilerimizin ilgisi görülmeye değerdi. Bol bol kitap imzalayan hocamız herkesle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

“ESKİ SORULARA ARTIK YENİ CEVAPLAR VERMEK LAZIM.” diyen Prof. Dr. Nevzat Tarhan eğitim-öğretim yolunda bize yeni ufuklar kazandırdı.

22 Nisan Pazartesi   Maker Fair ve Mini Ada kardeşlerle etkinlikler,

WR gözlüklerimizle Sanal Oyunlar, Filmler

Robotik ve Stem Atölyeleri

23 Nisan Salı             İngilizce Native Öğretmenimiz Charles Martins’in hazırladığı İngilizce gösteri ekibi ile bir devlet okulu olan Siyavuşpaşa İlkokulundayız. (MEB tarafından yürütülen HAMİ projesi kapsamında.)

24 Nisan Çarşamba  Resmi Bayram Kutlamaları

Anasınıfı ve ilkokul sınıflarının gösterileri

25 Nisan Perşembe  Ortaokul sınıflarının duvar grafitileri ile şiir canlandırmaları ve şiir dinletisi

Lise sınıflarının bilim çalışmaları sergisi (Fizik, Kimya, Biyoloji)

26 Nisan Cuma         FunDay! Öğretilen bütün yabancı diller gösteri ve atölye çalışmaları.

(İngilizce,Almanca, Rusça, Çince)