STEM Eğitimi

Bir Üniversite hocasından ders almak çocuklarımızı fazlasıyla heyecanlandırıyor.
Okulumuzun Akademik Danışmanlarındankitabının yazarı ve Aydın Ünv. Öğ.Üye. Yard.Doç.Devrim Akgündüz ilkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle STEM çalışmalarının neden önemli olduğu sohbetini yaparak tüm projeleri de tek tek değerlendirdi.

22 Nisan Pazartesi   Maker Fair ve Mini Ada kardeşlerle etkinlikler,

WR gözlüklerimizle Sanal Oyunlar, Filmler

Robotik ve Stem Atölyeleri

23 Nisan Salı             İngilizce Native Öğretmenimiz Charles Martins’in hazırladığı İngilizce gösteri ekibi ile bir devlet okulu olan Siyavuşpaşa İlkokulundayız. (MEB tarafından yürütülen HAMİ projesi kapsamında.)

24 Nisan Çarşamba  Resmi Bayram Kutlamaları

Anasınıfı ve ilkokul sınıflarının gösterileri

25 Nisan Perşembe  Ortaokul sınıflarının duvar grafitileri ile şiir canlandırmaları ve şiir dinletisi

Lise sınıflarının bilim çalışmaları sergisi (Fizik, Kimya, Biyoloji)

26 Nisan Cuma         FunDay! Öğretilen bütün yabancı diller gösteri ve atölye çalışmaları.

(İngilizce,Almanca, Rusça, Çince)