Yarımada Gezisi

İstanbul’un asırlardır var olan tarihine şahitlik etmek, imparatorluğun başkentini yakından tanımak için bir günümüzü Tarihi Yarımada’ya ayırarak, unutulmaz bir gün geçirdik.İstanbul un Tarihini yerinde görerek, dokunarak o atmosferi koklayarak bilgilerimizi yeniledik.Bu etkinlikte hedeflediğimiz; öğrencilerimize  teorik ve ezbere bilgi yerine uygulamalı bir şekilde ders işlemelerine olanak sağlamak, anlatılanları birebir görerek ,yaşayarak öğrenmeleridir.Bu şekilde hedeflerimize ulaşmayı başardık.

22 Nisan Pazartesi   Maker Fair ve Mini Ada kardeşlerle etkinlikler,

WR gözlüklerimizle Sanal Oyunlar, Filmler

Robotik ve Stem Atölyeleri

23 Nisan Salı             İngilizce Native Öğretmenimiz Charles Martins’in hazırladığı İngilizce gösteri ekibi ile bir devlet okulu olan Siyavuşpaşa İlkokulundayız. (MEB tarafından yürütülen HAMİ projesi kapsamında.)

24 Nisan Çarşamba  Resmi Bayram Kutlamaları

Anasınıfı ve ilkokul sınıflarının gösterileri

25 Nisan Perşembe  Ortaokul sınıflarının duvar grafitileri ile şiir canlandırmaları ve şiir dinletisi

Lise sınıflarının bilim çalışmaları sergisi (Fizik, Kimya, Biyoloji)

26 Nisan Cuma         FunDay! Öğretilen bütün yabancı diller gösteri ve atölye çalışmaları.

(İngilizce,Almanca, Rusça, Çince)